Sunshine Resort – B épületZamárdi 2008. július 1-je óta városi rangra emelkedett. A fürdőtelep látványos fejlődése a múlt század 30-as éveiben indult meg. Napjainkban Zamárdit a balatoni turizmus egyik fellegvárának nevezik. Népszerűsége nagyban köszönhető a Balaton egészét is figyelembe véve egyedülálló, 2,5 km hosszú, ápolt szabad strandnak, amely sokszor megkapta már a Balatoni Kék Zászlót díjat. Zamárdi ad otthont a Balaton régió legnagyobb fesztiváljának, a külföldi fiatalok körében is népszerű Balaton Sound Fesztiválnak.

Az elmúlt évek fejlesztéseinek és az épült szállodának köszönhetően Zamárdi a Balaton-part európai színvonalú turisztikai célpontjává vált. Számtalan lehetőségnek köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a megfelelő kikapcsolódási, szórakozási vagy sportolási lehetőséget az év minden napján. Sokszínű szabadidős programokkal (vitorlázás, horgászat, vadászat, lovaglás, túrázás, nordic walking, szervezett segway túrák, terepkerékpározás, íjászat, kalandpark, paintball, fesztiválok) várja az ide látogatókat . A közeli játszóterek,a szabad strand,az éttermek mind az itt élők szórakozását ,pihenését szolgálják. A strand közelsége ellenére az épület csendes és nyugodt környéken helyezkedik el. Az elmúlt évek tapasztalata szerint az okosan megválasztott ingatlan értékálló és kiemelkedően jövedelmező befektetési lehetőség. Az általunk kínált lakásokban egész évben kellemes,kényelmes otthonra találnak.
Az épületben a 32 m²-es stúdió lakástól a 123 m²-es panorámás,nagy terasszal rendelkező otthonokig többféle lakástípus is megtalálható.

KA-BA kft által épített 50 lakásos társasház B épületében található eladó ingatlanok néhány jellemzője:

Minden lakásban padlófűtés a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok,Ravak zuhanykabinok ,egyes lakásokban fürdőkád található.

Daikin hütő-fütő klíma berendezések,telefonról irányítható okos termosztátok,motoros alumínium redőnyök biztosítják ,hogy az időjárásnak megfelelő hőmérsékletű otthonok várják tulajdonosait.

Minden ingatlanhoz zárt parkolóhelyet tudunk biztosítani.

A lakásokból látható Balatoni panoráma a teraszokra felszerelt üvegkorlátokon keresztül zavartalanul élvezhető.A földszinti lakások plusz,zárt területet kaptak a beépített üvegfüggönyökkel.

A lakásokat egyedi berendezéssel értékesítjük,melyek megfelelnek a mai lakberendezési trendeknek.

Az emeleti lakások lifttel közelíthetőek meg.Az ingatlanokhoz parkoló és tárolók vásárolhatók. A strand közelsége ellenére az épület csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el.


B épület
III. emelet
II. emelet
I. emelet
Földszint