Sunshine Resort – B épületZamárdi 2008. július 1-je óta városi rangra emelkedett. A fürdőtelep látványos fejlődése a múlt század 30-as éveiben indult meg. Napjainkban Zamárdit a balatoni turizmus egyik fellegvárának nevezik. Népszerűsége nagyban köszönhető a Balaton egészét is figyelembe véve egyedülálló, több km hosszú, ápolt szabad strandnak, amely sokszor megkapta már a Balatoni Kék Zászlót. Zamárdi ad otthont a Balaton régió legnagyobb fesztiváljának, a külföldi fiatalok körében is sikeres Balaton Sound Fesztiválnak. Az elmúlt évek fejlesztéseinek és az épült szállodáknak köszönhetően Zamárdi a Balaton-part európai színvonalú turisztikai célpontjává vált. Számtalan lehetőségnek köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a megfelelő kikapcsolódási, szórakozási vagy sportolási lehetőséget az év minden napján. Sokszínű szabadidős programokkal (vitorlázás, horgászat, vadászat, lovaglás, túrázás, nordic walking, szervezett segway túrák, terepkerékpározás, íjászat, kalandpark, paintball, fesztiválok) várja az ide látogatókat . A közeli játszóterek,a szabad strand,az éttermek mind az itt élők szórakozását ,pihenését szolgálják. A strand közelsége ellenére az épület csendes és nyugodt környéken helyezkedik el. Az elmúlt évek tapasztalata szerint az okosan megválasztott ingatlan értékálló és kiemelkedően jövedelmező befektetési lehetőség. Az általunk kínált lakásokban egész évben kellemes,kényelmes otthonra találnak.
Az épületben a 32 m²-es stúdió lakástól a 123 m²-es panorámás,nagy terasszal rendelkező,okos otthonokig többféle lakástípus is megtalálható.

Minden lakásban padlófűtés a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok,Ravak zuhanykabinok ,egyes lakásokban fürdőkád található.Daikin klíma berendezések,telefonról irányítható okos termosztátok,motoros alumínium redőnyök biztosítják ,hogy az időjárásnak megfelelő hőmérsékletű otthonok várják tulajdonosait.A lakásokból látható Balatoni panoráma a teraszokra felszerelt üvegkorlátokon keresztül zavartalanul élvezhető.Az emeleti lakások lifttel közelíthetőek meg.Az ingatlanokhoz parkoló és tárolók vásárolhatók. A strand közelsége ellenére az épület csendes és nyugodt környéken helyezkedik el.


B épület
III. emelet
II. emelet
I. emelet
Földszint